Release notes

De nieuwste versie (11.70_) van Venice Boekhouding en Facturatie & stock

kan u hier downloaden (+-110Mb). Het overzicht van de nieuwe functionaliteiten vindt u hiernaast onder de rubriek 'NEW!'.

Opgelet: deze versie is enkel bruikbaar voor de update van bestaande installaties met een geldig update-abonnement. Ze kan niet gebruikt worden voor nieuwe installaties of voor demo-doeleinden.
Om de goede werking van Venice te garanderen is het belangrijk dat uw besturingssysteem up-to-date is. Installeer daartoe steeds de meest recente service-packs.

Opgelet!
 • Geen ondersteuning meer voor Windows 2000. Voor Windows XP moet minstens SP2 geïnstalleerd zijn.
 •   ZEER BELANGRIJK: Voortaan wordt een nieuwe versie geactiveerd via internet! Dit gebeurt automatisch de eerstvolgende keer dat u de nieuwe versie start.
  Zolang er bij de eerste start na de update geen internetverbinding tot stand komt zal Venice NIET werken!

  Opgelet! Versies 7.72 en hoger zijn niet compatibel met toepassingen die gebruik maken van de Venice-SDK geschreven voor versie 7.71 of lager. Neem contact op met de leverancier van die toepassingen vooraleer de nieuwe versie te installeren.

   
   
  Registratienaam:
  Registratienummer:
     
   

  Geregistreerde versie:
  Update-abonnement:
  ASP-licentie:
   
   

  Vul hierboven uw 'Registratienaam' en 'Registratienummer' precies in zoals u die terugvindt via Venice Hoofdmenu - C-LOGIC Registratie - Bekijken.

  Gebruik bij voorkeur Kopiëren [Ctrl]+[C] en plakken [Ctrl]+[V] om de waardes over te brengen. Klik vervolgens op de check-toets. Wij controleren onmiddellijk of volgens onze registraties de nieuwe versie, althans theoretisch, bruikbaar is voor u.

  Let op, wij consulteren enkel onze eigen bestanden, de werkelijk geïnstalleerde versie op uw computer wordt NIET on line opgevraagd en wordt dus NIET vergeleken met wat bij ons bekend staat. Absolute garantie biedt deze controle dus niet.

  Tip: Laat Venice een gepersonaliseerde verbinding maken met onze webserver(hoofdmenu C-LOGIC - myVenice parameters). Voor elke nieuwe versie, die voor u bruikbaar is, voorziet myVenice dan in een link waardoor u bovenstaande informatie niet meer manueel hoeft in te vullen.